26 Kasım 2008 Çarşamba

Düş

Bir oğlum olacak. Adı da hazır; Mehmet Alkım. İnandığım çok az şeyden biri bu.. bir oğlum olacak. Hem de ben çok büyümemişken, hala birbirimizi büyütecek şansımız varken. Bir oğlum olacak.
Gördüğüm, duyduğum, hissettiğim tüm iğrençliklerden uzak büyüyecek. Her gün biraz daha büyüyecek. Kocaman bir adam olacak sonra. O zaman ben çoktan büyümüş olacağım..
Bir ev var hayalimde. İçinde olduğumuz, dışarıya çıkmak istemediğimiz. Hep birlikte kalmak istediğimiz bir ev. Bir de kendime ait bir oda. Herşeyi içinde biriktirdiğim bir oda. Biriktirmiş olduğum herşeyi sakladığım, sakındığım bir oda. Hazine dairesi gibi.. Kıymete değer iyi, kötü herşeyin birikmiş ve birikmekte olduğu bir oda. Mehmet Alkım'ın da bilmediği bir oda. O büyürken ben de büyüyeceğim. O geldiğinde ben henüz büyümemiş olacağım...
Bazen kusuyorum.. Herkes midemi bulandırıyor.. Ardıma bakmadan kaçıyorum.. Sevdiğim şarkıları dinliyorum kaçtığım yerde, gözlerimi kapatıyorum.. Sonra düşler kuruyorum. En masumundan..
Biliyorum bir sabah uyanacağım hiç bilmediğim bir şehirde, yanımda oğlumla.. Her gece tekrar kapatacağız gözlerimizi karanlığa.. Sonu güzel biten masallar anlatacağım ona. Geleceğine öyle eminim ki...

fotograf: kaan bebek ve ben

9 yorum:

Boskafa dedi ki...

güZEL Bİ DÜŞ...

Boskafa dedi ki...

BU ARADA GÜZEL FOTO,JETON YENİ DÜŞTÜ BENİM:DKAAN BEBE YAKIŞIKLIYMIŞŞŞŞ...!:D

Oly Art dedi ki...

Heheh öyledir abisi :)

çok teşekkür.

Kızıl dedi ki...

Ne güzel bir bebek o öyle, şansı hepppp açık olsun! Alara'nın doğumundan sonra dedim ki "hayatta ki en güzel şey işte bu, gerisi koskocaman fasafiso ve hikaye" Çocuk kadar güzel bir şey yok. İnsanın çocuğu kadar güzel bir şey yok!!!

Sevgiyle büyüyün!!!

Oly Art dedi ki...

Ben de eminim buna. Çok şanslısın Pandora :)
Güzel dileklerin için çok teşekkür..
çok sevgi :)

pRncfRn dedi ki...

Çok güzel bir fotoğraf. Ben de bir kız bir erkek isterdim fakat onun elinden birşeyleri alacağıma inanıyorum bir eşcinsel ailede büyüterek, bunu yapmaya hakkım yok sanırım.

ondine dedi ki...

bir kızın olursa adını da mehmet nida koyar mısın benim için? (tamam kontrolsüzce dalga geçmelerden vazgeçiyorum, özür dilerim) gerçekleşmesini izlemek istediğim en büyük hayalin bu barış. ilk büyük hayalini ön sıralardan keyifle izliyorum şu an. ama ilkinden daha büyük olan ikinci en büyük hayalin bu. olsun bu!

Oly Art dedi ki...

pRncfRn
bu konuyu konuşalım bir ara :)

ondine
o ilk hayalim benim asıl istediğim değilmiş galiba nida'm. kafam allak bullak. konuşmalıyız derhal... karıştı yine ortalık..
ikincisi ve en büyüğünü ise heralde izlicen. hatta kirvesi olcan :P
öpering

pRncfRn dedi ki...

Konuşalım efenim ama çok kişiyle konuşup, bu hayallerinden vazgeçirmişimdir. Sizde de öyle olmasın, bir hayal kalsın insan beyninde...