21 Eylül 2008 Pazar

kıskanç değilim sarhoşum

Üzerimden düşmesi zor olmadı. Kolay da değil. Aslında pek anlamadım. Sonraları idrak ettim üzerimden düşen şeyi. Üzerimden birşey düştüğünü üzerimden birşey düştükten sonra anladım. Ağırlığa aşina olmuş bedenim.
Geri mi döndün dedi D. Geri döndüm dedim. En azından dönmeye karar verdim. Şimdi yoldayım. Aşina gözlerim buna. Yolu severim. Şimdi yoldayım ve geri dönüyorum. Tren rayları gibi bu da. Tık tık geçiyor zaman. Zaman geçtikçe değişmiyor hayatlar. Hayatlar değişmiyor insanlar değişmedikçe. Benim değişmeye niyetim yok. İyiyim böyle. Sıkıldıkça büyüyorum. Durdukça öğreniyorum. Koşup, delip geçmekle öğrenilmiyor hayat.
Şimdiiii sınırlar var ya hani bu da öyle birşey.
Sınırları zorladım, zorladım, zorladım. E haliyle patlıyorsun bir yerde. Sıkıldım. Değişti birşeyler. İnsanlar da değişti. Onlar hep değişir. Ben değişmedim. Aynıyım, sabitim. E tabii sıkılınca buom. Bu da bir patlama anı. Sakınıyorum lavlarımı her birşeyden.
Çok pis küfür etmek istedim. Ama yani sikerler zamanı. Büyüyorsak büyüyoruz. Hem ben büyüdükçe güzelleşiyorum. Çirkindim çocukken. Güzelim şimdi. Korkunç bir insan mı olsam ne yapsam. Neyse gülüyorum şimdi. Sarhoşum mis gibi. Bir de ben Sevgi'yi kıskanıyormuşum lan.